Home Nieuws Productnieuws Hobie MirageDrive 180° voor kajaks

Hobie MirageDrive 180° voor kajaks

420
0

Hobie brengt groot nieuws met de nieuwe MirageDrive voor kajaks. Deze voortstuwing voor kajaks was al revolutionair toen deze in 1997 werd gelanceerd en is sindsdien steeds doorontwikkeld. Nu komt de grootste evolutie – tot nu toe. De invoering van de gepatenteerde Hobie MirageDrive 180 forward-reverse aandrijfsysteem. Vanaf modeljaar 2017 in alle Mirage kajaks.

Hobie MirageDrive 180

Hobie MirageDrive 180

Met een gewicht van onder de 4 kilo, geeft de MirageDrive 180 vol vermogen in beide richtingen en geeft dus enorme wendbaarheid. De gebruiker trekt aan een van de twee shift-kabels om de vinnen 180 graden draaien, vrijwel direct van vooruit naar achteruit en omgekeerd. De dubbele vinnen maken toegang tot ondiep water mogelijk alsmede aan wal gaan door simpelweg één pedaal naar voren te duwen.

Nieuwe mogelijkheden

De MirageDrive 180° geeft je nieuwe mogelijkheden. Eenvoudiger een vis landen, veilig vissen dichtbij obstakels of vissen in stroming terwijl je op dezelfde positie blijft.

Hands-free voortstuwing in elke richting betekent een betere controle om te werpen, het aas te presenteren en je beter concentreren op de landing van grote vissen.

Lees meer info op de website van Hobie