Home Hobie Mirage Kayaks Compleet vernieuwde Hobie Outback

Compleet vernieuwde Hobie Outback

82
0

Het is Hobie weer gelukt om de nr. 1 viskajak ter wereld te verbeteren.

Met het eerste grote herontwerp van de bestverkopende Mirage Outback in meer dan een decennium, heeft Hobie in zijn eentje de kajakvisserij opgedreven. Deze volgeladen vismachine is gebouwd voor elke denkbare vistochten, of je nu op zoek bent naar monsters van de zee of baarspeuteren op je favoriete zoetwaterstek. Het extra brede dek biedt een nog beter werpplatform, waardoor een superieur zicht van bovenaf mogelijk is terwijl de revolutionaire Guardian Transducer Shield u een multidimensionaal zicht geeft.

De nieuwe Vantage CTW stoel is extra breed voor een ongeƫvenaarde ruimte en comfort. Vier ingegoten rod-houders, meerdere luxe H-Track-houders en talrijke opbergvakken met hoge capaciteit zorgen ervoor dat alle spullen binnen handbereik zijn.

Aangedreven door de MirageDrive 180 met ARC-cranks + turbo-vinnen (nu standaard op alle Outbacks), is dit een zeer veelzijdig, snel, stil en buitengewoon wendbare vismachine.

Met het Kick-Up roersysteem met dubbele stuurmogelijkheden, is op koers blijven en manoeuvreren nog nooit zo eenvoudig geweest.