Home Blog Visblog Willemijn Schonenberg

Visblog Willemijn Schonenberg

Toen ik vorig jaar begon met kayakvissen vond hij het leuk om met zijn eigen bootje gezellig mee te varen. Wat ik er zo fantastisch aan vond begreep hij nog niet helemaal, maar na een paar keer erop uit...
Donderdagochtend vroeg vertrokken we vanuit NL... Als enige Nederlandse dame op naar de Hobie Fishing Euros 2015. Samen met Johan, George, Daniel en Ronald op naar Lac de Lacanau. Ik wist niet wat ik kon verwachten, 14 uur in de...
Het is al weer een tijdje geleden dat ik goed heb kunnen vissen in mijn Hobie kayak. Maar nu de bruiloft voorbij is, werd het toch echt hoog tijd om eens te oefenen voor de WPC die over een...
Enkele maanden geleden vroeg Johan van Hobie Cat Holland mij hoe ik het zou vinden om zo nu en dan met de kayak het water op te gaan. En dan mijn ervaringen hier met jullie te delen. Hier hoefde...